• Gratis verzending vanaf €30
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 2-3 werkdagen

iPhone 6(s) Plus Flipcovers & Bookcases69 artikel(en)

69 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

69 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De nieuwe iPhone 6 Plus van Apple is een luxe toestel en daarom is een mooie flipcover een bijpassende keuze. Flipcovers bieden complete bescherming aan je toestel en zorgen bovendien voor een elegante of zakelijke look. Bij Hoesjes Outlet hebben we verschillende soorten flipcovers voor de iPhone 6 Plus. Ons assortiment biedt zowel flipcovers met een leuke of bijzondere print, als luxe leren beschermhoezen. Sommige flipcovers bieden de optie om het hoesje tevens als portemonnee te gebruiken. Deze hoesjes zijn tevens te vinden op de pagina iPhone 6 Plus portemonnee hoesjes.

 

Flip cases voor iPhone 6 Plus in verschillende modellen

iPhone 6 Plus flipcovers zijn er in allerlei soorten maten verkrijgbaar bij Hoesjes Outlet. Denk aan flipcovers met opbergruimte voor pasjes of flipcovers met een leuke print. Daarnaast zijn er ook iPhone 6 Plus flipcovers met een displayvenster, zodat je kunt zien wie er belt. Het grote voordeel van een flipcase voor je iPhone 6 Plus is volledige bescherming aan het kostbare toestel. De voorkant van de iPhone 6 Plus is daarmee ook goed beschermd. Het hoesje is eenvoudig uitklapbaar, dus erg gebruiksvriendelijk. Een mooie leren flipcase geeft je iPhone 6 Plus ook een extra luxe uitstraling. Zo zijn de iPhone 6 Plus flipcases van Baseus in prachtige uitvoeringen in meerdere kleuren verkrijgbaar.

 

iPhone 6 Plus booktype flipcases

Een model wat enorm aan populariteit heeft gewonnen onder iPhone 6 Plus gebruikers is het boektype toestel. Deze flipcase geeft je iPhone 6 Plus de uitstraling als een boek wanneer deze is dichtgeklapt. Aan de binnenkant van de flipcase zitten nog vakjes waar je geld of betaalpasjes kunt opbergen. Een flipcase voor je iPhone 6 Plus is de beste keuze als je praktisch nut en een mooi uiterlijk wilt combineren!