• Gratis verzending vanaf €30
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 2-3 werkdagen

Screenprotectors iPhone 7 Plus4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

iPhone 7 Plus screenprotectors

Screenprotectors voor iPhone 7 Plus zijn dunne laagjes folie die het scherm van je telefoon beschermen tegen krassen en vette vingers. Je ziet de screenprotectors iPhone 7 Plus niet of nauwelijks, maar ze zorgen er wel voor dat het scherm van je telefoon langer mooi blijft. Een krasje is namelijk zo gemaakt en dat is zonde. Let er bij het kopen van een screenprotector wel op dat je een van de screenprotectors iPhone 7 Plus koopt. Hij moet namelijk echt voor jouw model telefoon gemaakt zijn om te passen op je scherm.

 

Verschillende screenprotectors iPhone 7 Plus

Er is heel wat te kiezen aan screenprotectors iPhone 7 Plus. De meest eenvoudige is de HD screenprotector. Dit is een van de goedkoopste opties. Deze screenprotector is er puur voor simpele bescherming van je beeldscherm tegen krassen en vetvlekken. Je kunt ook kiezen voor een van de Tempered glass screenprotectors iPhone 7 Plus. Dit zijn allerlei dunne laagjes glas die op elkaar zitten om jouw iPhone 7 Plus extra beschermen. Zo is de kans groot dat je telefoonscherm nog intact is als je de iPhone 7 Plus laat vallen. 100% garantie heb je echter nooit. Het glas is drukgevoelig zodat je touch-screen precies zo werkt als wanneer je geen screenprotector hebt. Ook van de tempered glass screenprotector merk je niet dat hij er op zit. Tot slot kun je nog kiezen voor een anti-glare screenprotector voor je iPhone 7 Plus. De anti-glare protectors zorgen ervoor dat andere niet eenvoudig mee kunnen kijken op je mobiel en ook dat je scherm minder reflecteert in het felle zonlicht, Erg handig en zinvol dus!

 

Screenprotector of een andere hoesje voor je iPhone 7 Plus?

Screenprotectors iPhone 7 Plus zijn er dus in allerlei varianten. Wil je je iPhone nog beter beschermen? Dan is een full body hoesje ook een goede optie. Hier bescherm je ook de zijkanten van je telefoon mee. Met extreme cases bescherm je je telefoon optimaal, deze zijn vaak nog beter bestand tegen vallen en krassen. Te meer omdat deze ook aan de voorkant bescherming bieden.