• Gratis verzending in België & NL
  • 30 dagen bedenktijd
  • Besteld voor 17:00 = vandaag verzonden

Samsung Galaxy J3 (2016) hoesjes50 artikel(en)

50 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

50 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een hoesje voor je nieuwe Samsung Galaxy J3 (2016)

Met de vernieuwde Samsung Galaxy J3 hebben de makers van Samsung het wederom voor elkaar gekregen om een betaalbaar toestel in een premium jasje te steken. De nieuwe J3 heef een aluminium behuizing en is zeer stijlvol afgewerkt, voor een optimale gebruikerservaring. De camera is verbeterd, zowel als de processor en de beeldkwaliteit. Hoewel er natuurlijk altijd geprobeerd wordt het toestel zo stevig mogelijk te maken, is de smartphone kwetsbaar. Met het intensieve alledaagse gebruik in deze tijd, is het belangrijk je te wapenen tegen schade. Een ongeluk schuilt immers in een klein hoekje. Onze inkopers doen hun uiterste best een zo divers mogelijk assortiment voor je samen te stellen. Een divers assortiment aan hoesjes met één gemeenschappelijke factor: het optimaal beschermen van je kostbare Samsung Galaxy J3. Toestelschade is immers zo gemaakt en naast ontsierende schade aan de buitenkant van je smartphone is er bij een val grote kans op interne schade. En dat is een kostbare aangelegenheid die je kunt voorkomen door bijtijds een goede beschermhoes om jouw Samsung Galaxy J3 te doen.

Een originele beschermhoes voor joúw Samsung Galaxy J3

Naast beschermen wil je je toestel begrijpelijkerwijs ook geheel in jouw stijl kunnen aankleden. En ieder heeft een eigen smaak. Daarom doen onze inkopers dagelijks hun uiterste best de meest originele hoesjes aan het assortiment toe te voegen. Hoesjes die je nergens anders vindt. Houd je van kleur? Bekijk dan één van onze kleurrijke Samsung Galaxy J3 flipcovers of backcovers. Maak je graag een statement met een originele opdruk of tekst op je beschermhoes? Daar zijn we bij Hoesjes Outlet goed in. Maak bij je zoektocht naar jouw ideale beschermhoes gebruik van de zoekfilters op onze Samsung Galaxy J3 pagina, zodat je jouw hoesje snel vindt!

Je nieuwe Samsung Galaxy J3 hoesje eenvoudig en snel online bestellen

Een leuk hoesje voor je Samsung Galaxy J3 gevonden? Je hoesje online bestellen is makkelijk en je hebt je bestelling razendsnel in huis. Al onze producten zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar en worden snel én gratis verzonden. Bestellingen liggen binnen twee werkdagen bij jou op de mat. Je betaalt bij ons in een veilige omgeving via iDeal, PayPal, Mister Cash of via bankoverschrijving. Jouw tevredenheid is ons veel waard. We helpen je vooraf graag een keuze te maken uit het aanbod, of bij het gebruik of installatie van je product na aankoop. Onze medewerkers staan je graag te woord. Ben je niet tevreden met je aankoop? Je krijgt van ons voldoende tijd om je product te retourneren. Je loopt dus geen risico’s bij het bestellen van je product. Enjoy!

Verschil tussen Samsung Galaxy J3 en J3 (2016) hoesjes?

Samsung heeft in 2015 een eerste versie van de Galaxy J3 uitgebracht. De Galaxy J3 (2015) heeft net andere afmetingen dan Samsung Galaxy J3 (2016). De hoesjes op deze pagina passen dus niet op het Galaxy J3 (2015) model. Hoesjes Outlet verkoopt momenteel alleen Galaxy J3 (2016) hoesjes. Tegenwoordig wordt alleen dit toestel nog verkocht, de kans is dus klein dat je een ouder toestel hebt als onlangs je nieuwe toestel hebt ontvangen.